top of page

Links

Domstolsstyrelsen

På domstolsstyrelsens hjemmeside kan du finde vejledninger om de sager som domstolene behandler og hvordan du kan komme videre med din sag. Hos domstolsstyrelsen kan du også finde nyttige informationer omkring behandling af dødsbo, skifteret, privat skifte, samt boudlæg. Ydeligere indeholder hjemmesiden også en liste af alle vurderingseksperter, som er beskikket af Domstolsstyrelsen som sagkyndig i småsagsprocessen.

www.domstol.dk

Hjælp til rydning af dødsbo

Advokatsamfundet

Advokatsamfundet er den brancheorganisation, som alle danske advokater skal være medlem af. Advokatsamfundet sikrer advokaternes uafhængighed og integritet, sikrer advokaternes faglige kompetencer, samt fører disciplinært tilsyn med advokaterne og virker til gavn for det danske retssamfund. På hjemmesiden finder man også nyttige informationer omkring advokatbistand, blandt andet dødsbo /dødsbobehandler / behandling af dødsbo.

 

www.advokatsamfundet.dk

dødsbobestyrer til rydning af dødsbo

Advokatnøglen

Advokatnøglen er en søgemaskine som udbydes af Advokatsamfundet. Hos Advokatnøglen kan man finde advokater i sit lokale område indenfor specifikke forretningsområder, heriblandt boopgørelse og behandling af dødsboer.

 

www.advokatnoeglen.dk

Bobestyrer ved dødbo

Christie's

Christie's er et af verdens ældste auktionshuse og samtidig verdens største med afdelinger, auktionslokaler og repræsentanter over hele verden. I 2008 ændrede Christie's auktionshus designet på deres hjemmeside, et initiativ der var længe ventet og valgte samtidig at offentliggøre deres hammerslag. Derfor kan man nu på Christie's hjemmeside gratis slå hammerslag med tilhørende fotos op.

www.christies.com

Verdens største auktionshus

Sotheby’s

 

Sotheby's auktionshus blev grundlagt i 1744 og er idag verdens andet største auktionshus. Sotheby's har i en længere periode haft en gratis prisdatabase over deres tidligere auktioner, hvorfor til tider denne kan være mere omfattende og brugervenlig end den hos Christie's.

 

www.sothebys.com

Sothebys auktionshus

Bonhams

 

Bonhams auktionshus er idag, i samarbejde med det amerikanske Bonhams & Butterfields og det australske Bonhams & Goodman, det tredje største auktionshus i verden. Bonhams har nu i en årrække haft en gratis prisdatabase over deres salg af kunst og antikviteter. Det er værd at nævne, at selvom Bonhams også sælger genstande i millionklassen, er de kendt som det store regionale auktionshus. Hvor Christie’s og Sotheby’s er ledende indenfor de største hammerslag af kunstværker i hovedstæderne, er Bonhams førende på landet. Derfor giver Bonhams en bedre pris indikation på kunstværker og antikviteter der ikke er i millionklassen. Med andre ord, det er en god database til vurdering af kunst og antikviteter som ligger på under DKK 100.000.

 

www.bonhams.com

Bonhams auktionshus

Bruun Rasmussen

 

Bruun Rasmussen blev grundlagt af Arne Bruun Rasmussen i 1948 og er i dag en af de 10 største auktionshuse i verden. Udover de traditionelle auktioner, som bliver afhold på hovedsædet i Bredgade, fører Bruun Rasmussen også internet auktioner. Bruun-Rasmussen er ligeledes Danmarks ledende auktionshus indenfor kunst, antik, moderne, vin, frimærker og mønter. 

 

www.bruun-rasmussen.dk

Bruun-Rasmussen auktinshus

Lauritz.com

 

Lauritz.com er Danmarks første og største internet auktionshus og her kan du købe og sælge et bredt sortiment af effekter til hjemmet; lige fra antikviteter til ny producerede varer.

 

Lauritz.com har fornylig også lavet en prisdatabase som de kalder "gode hammerslag". Den kan dog ikke bruges som subjektiv prisindikator, eftersom den virker til at være meget selektiv. Det sagt, indeholder den hammerslag som enten ligger på eller over vurderingsprisen, som i mange tilfælde instanser er langt fra normen. Derfor er det ved salg på auktion, altid en god ide at indhente vurderinger fra flere auktionshuse på samme tid, før man beslutter sig.

 

www.lauritz.com

Lauritz.com auktionshus

Art Price

Art Price er en af verdens største pris databaser indenfor kunst og design. Udover hammerslag fra verdens førende auktionshuse, indeholder databasen også signatur database, samt pris trends og andre nyttige informationer indenfor det internationale kunstmarked.

 

Art Price benytter sig af betalende medlemskaber og der findes forskellige abonnement løsninger, afhængig af hvor meget man ønsker at bruge sitet.

www.artprice.com

Artprice kunst database

Art Net

Art Net er som Art Price, en af verdens førende prisdatabaser. Man kan sammenligne de to firmaer som med Christie’s og Sotheby’s. De er lige store, udbyder mere eller mindre den samme service til nogenlunde samme pris og til samme kundesegment. Det er mange gange en smagssag hvilke man vælger at være kunde hos.

www.artnet.com

ArtNet hammerslagsdatabase

The Saleroom

The Saleroom er et godt redskab for folk der handler med, eller har stor interesse i specielt engelske antikviteter og kunst. The Saleroom er en del af The Antiques Trade Gazette, som er den mest anerkendte kunst og antik avis i verden. Antiques Trade Gazette udgives ugentlig, men man kan også læse mange af de seneste nyheder på deres hjemmeside.

 

The Saleroom er en prisdatabase med hammerslag fra hovedsageligt mindre auktionshuse rundt omkring i Storbritannien. 

Denne prisdatabase kører på betalende medlemskaber, men abonnementerne er meget rimelige.

www.the-saleroom.com

The Saleroom kunst og antik database

ArtValue.com

ArtValue er en gratis prisdatabase som stammer fra Luxemburg. Man skal godt nok registrere sig for at kunne bruge databasen, men så er der også gratis og ubegrænset adgang. Måske er ArtValue ikke så stor og international kendt som Art Net og Art Price, men de har dog stadig hammerslagseksempler på over 160.000 kunstnere. 

 

www.artvalue.com

Artvalue prisdatabase
bottom of page