top of page

Priser

Indenfor vurdering af kunst og antikviteter er det svært at sætte faste tal eftersom hvert bo, samt dets indhold er unik. Dog er der nogle gennemsnitstal nedenfor, som kan give en pris ide for de forskellige serviceydelser. 

Fotos, vurderingsrapport  kørsel, korrespondance mm. er altid indkluderet i prisen.

Skifteret & privatskifte vurderinger
Den gennemsnitlige indbovurdering for en lejlighed eller mindre hus med pænere indbo, ligger på omkring 2500-4000 kroner. Selvfølgelig er der også dem som kun ligger på 1500,- og dem på meget mere. En tommelfingerregel er at jo mere værd et indbo er, jo mere koster en vurdering; da der skal bruges mere tid på vurderingen.

Salgs & købsrådgivning
Ved privat rådgivning af køb og salg drejer det sig typisk om én genstand. Om det handler om at finde den rigtige salgskanal, eller råd om at købe et stykke dyrere kunst, plejer det normalt at koste 200 kroner og opefter; afhængig af tid og sværhedsgrad. Igen ved mere unikke genstande eller hele kollektioner er det mere tidskrævende.

Forsikringsvurdering
Ved forsikringsvurdering gælder de samme principper som ved skifteret og privatskifte vurderinger; det er dog en anelse dyrere. Grunden til dette, er den omfattende mængde billeder der skal tages som dokumentation overfor forsikringsselskaber.

 

Foredrag
Foredrag starter ved 3500,-. Ved forsamlinger over 30 stiger prisen.

N.B. Moms tillægges alle priser.

bottom of page